3M Tekne Bakım ve Onarım Ürünleri

23-02-2022 18:55
3M Tekne Bakım ve Onarım Ürünleri
3M denizcilik sektöründe tekne onarım ve bakım için geliştirdiği marin ürünler ile 50 yılı geride bıraktı. 3M tekne bakım ve onarım ürünleri uzmanı olarak geliştirdiği çok çeşitli marin ürünler ile tekne yapımından tadilat çalışmalarına kadar her türlü deniz araçlarının ihtiyaçlarına çözümler sunuyor, yüksek kaliteden ödün vermeden verimli çalışma imkanı sağlamaya devam ediyor.

3M yat bakımı içinde çok kapsamlı ve ideal ürünler sunuyor. İster açık denizlerde seyahat etmeyi ister yelkenli tekne yarışlarını sevin, 3M her türlü deniz aracı için uygun ürünler ve çözümler üretiyor. 3M ile yatınızı korumak ve teknenizi onarmak çok kolay ve çok güvenli. Geliştirdiği mükemmel denizcilik ürünleri, deniz ve suyun tadını çıkarmanız için size sorunsuz zamanlar sunacaktır.

3M Jelkot Tamir ve Onarımı

Her ne için olursa olsun 3M, 50 yıldan fazla bir süredir her tür deniz aracının bakımını en iyi şekilde yapmaya yardımcı oluyor. 3M yapıştırıcıları ve dolguları zorlu deniz şartları için güvenilir endüstri standartlarındadır. Tekne ve yatlarda yüzey hazırlama çözümlerimiz arasında fiberglas mat ve reçineler, zımparalar, maskeleme bantları ve 3M ™ Perfect-it ™ Jel Katman (jelkot) Cilalama Sistemi bulunmaktadır. Gelişmiş cam baloncuk teknolojisi ile tekne parçalarının daha hafif olmasını ve hafif dolguların zorlu şartlarda daha yüksek performans göstermesini sağlar. Tekne üreticileri, tekne sahipleri ve onarım uzmanları 3M marin teknolojisinden vaz geçemiyorlar.
 
 

3M Marin Ürünleri

Tekne ve yat bakım onarım ürünleri için 3M'in sunduğu ürünler, deniz aracı üretim sistemi ve teknolojisi ile bakımında karşılaşılan benzersiz zorluklara göre tasarlanmıştır. 3M marin ürünleri ve teknolojileri kritik sızdırmazlık, pas, küf ve UV direnci, etkili temizlik ve daha fazlasını sunar. Su altında kalan bölümlerden, su hattının üst yüzeyine kadar tekne ve yatınızın ihtiyacı olan her bölge için 3M marin ürünlerinin bir çözümü var. Metal ve plastik onarımından, kumlama, son kat boya ve tekne temizliğine 3M'de ihtiyacınız olan tüm ürün ve onarım işlemleri var. Bu ürünler tekne onarım ve bakım ihtiyaçlarınızdan herhangi biri için kaliteli ve kanıtlanmış çözümler üretmenize yardımcı olacaktır.




IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.