Paslanmaz Asma Kilit

17-01-2020 12:28
Paslanmaz Asma Kilit

Marin Paslanmaz Asma Kilit


Asma kilit dendi mi akla genelde hep paslanmış, kilidine anahtar girmeyen eski püskü asma kilitler gelir. Fakat günümüzde bu terminoloji alt üst etmiş paslanmaz kilit, krom kilit ve hatta diğer bir deyişle paslanmaz asma kilit artık çok yaygın. Hatta marin kilit veya marin asma kilit ayrı bir kategoriye ayrılmış durumda. Krom paslanmaz asma kilit olarak ifade edilen bu ürün grubu yeterince dayanıklıdır. 

İşte durum böyle olunca tüketicilere sorduk yatınıza, yazlığınıza, teknenize, uçağınızın veya deniz motorunuzun hangarına, hatta evinizin arka kapısına geldiğinizde tenekeden bir asma kilit görmek ister misiniz? Tabii ki hayır dedi vatandaşlar. Paslanmaz çelik asma kilit veya krom çelik asma kilit kullanmak isteriz.

Diğer bir yandan ise; Paslanmaz kilit veya paslanmaz çelik kilit dediniz mi paslanmayacak. Piyasada tel maşa-ince cila parlatılmış kilitleri veya nikel banyosuna yatırılmış kilitleri satıyorlar. Alıyorsunuz tabii içini bilmeden, haydi.. Teknenize gittiniz pür neşe, yanınızda gerekli avadanlıklar ve kamaranın kapısı açılmıyor. Çünkü asma kilit sizin gününüzü zehir etme kararı almış. Kendinizi berbat hissedersiniz o an kapıyı tekmeleyip parçalamak geliyor insanın içinden. Avadanlıklar ziyan olur..

İşte bu araştırmamız sırasında gerçekten çok kaliteli bir marin asma kilit gördük ki yalnız tekne kilidi değil, bütün paslanmaz marin kilit ihtiyaçlarınızda ve paslanmaz asma kilit ne zaman aklınıza gelirse alın, kullanın, memnun kalın: Atlantech paslanmaz kilit.

Çünkü baktık ki piyasa da krom asma kilit yani paslanmaz asma kilit olarak adlandırılan kilitlerde her şey tamam ve all right değil. Paslanmaz çeliğin de çeşidi var: ince dökülür, yumuşak dökülür, içinde dolgu maddesi bol dökülür, geri dönüşümden gelir tam dökülür vs. Asma kilit Kelepçesi de ayrı bir konu . Çelik asma kilit silme paslanmaz olur fakat kelepçenin maliyetinden kaçmak için bildiğimiz demirden dökülür. Üzerine bir soba boyası, görünüş mükemmel fakat gerçekler paslı.

Atlantech paslanmaz asma kilitleri gerçekten kaliteli malzemeden üretilmiş. Zaten marka da genelde marin sektöründe biliniyor. Başka markalar da tavsiye edebilebilir fakat ürün ve marka memnuniyeti Atlantech krom kilitleri için olumlu olunca çokta ihtiyaç duymadık ve Atlantech marin asma kilit konusunu blog yazılarımız arasına katmaya karar verdik.

Paslanmaz çelik asma kilit, krom kilit veya paslanmaz asma kilit, ne derseniz deyin. Ucuzuna kaçmayın ki "Hırsız yoklamasın, pas tutmasın."
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.