Epiglass HT9000 Epoksi Reçine Set, 4 kg

%5 indirim
8.315,39 TL
7.899,62 TL
* 1.060,83 TL x 9 ay’a varan Taksit seçenekleri
% 5 havale indirimi
Stok Kodu
YAA900/AS-
1-2 iş günü içerisinde kargoya verilir.
Seçenek
Hızlı STANDART
Epiglass HT9000 Standard  Epoksi Yapıştırıcı Reçine
Çok amaçlı Epoksi Reçine Sistemi, her türlü laminasyon, elyaf kaplama, emprenye, köşe dolgusu, yapıştırma ve yüzey düzeltme işlerinde güvenle kullanılabilir.
Epoksi reçineler ile sağlanan güçlülük ve dayanıklılığa ek olarak, bu eşsiz ve kullanımı kolay formül pek çok artı özellik sunmaktadır:
* Kokusuz olması ve hiç bir kimyasal çözücü kullanılmadığı için her yerde kullanabilirsiniz 
* Farklı ortamlara uyum sağlamak için geliştirilmiş kullanım özellikleri. 
* Kolay ıslatma ve karıştırma işlemini kolaylaştırmak için düşük viskosite. 
Avustralya ve Yani Zellanda’da otuz yıllık geçmişe sahip, profesyoneller ve DIY kullanıcıları için denenmiş ve test edilmiş çok amaçlı epoksi sistem. Epiglass
HT9000 Standart Sistemi,tekne inşada kullanımında Lloyd's Register tarafından sertifikalıdır.
ÜRÜN BİLGİSİ
Renk YAA900-Clear
Finiş Parlak
Özgül Ağırlık 1.11
Katı Madde Oranı 100%
Karışım oranı Hacim bakımından olarak 4:1
Ağırlıkça karışım oranı 4.75 : 1
Dönüştürücü/Kürleme Sıvısı YAA904 - Standart Kürlenme Aracı
Raf ömrü 2 yıl
VOC (arz edilen) 0 g/lt
Birim Ebatları 3,75 lt
KURUTMA VE KAPLAMA BİLGİSİ
Kurutma
15°C (59°F)  25°C (77°F)  35°C (95°F) 
Ambalaj açıkken uygulanabilme süresi-Pot süresi
50 dak. 30 dak. 20 dak.
Not: Pot Süresi sıcaklık ve karışım hacmi ile doğru orantılı olarak azalmaktadır. Zayıf Film İşlem Süreleri: 15°C - 4 s; 25°C - 2 s; 35°C - 1 s.
Kat atma
Yüzey Sıcaklığı
Not: Film oluşumlarının çeşitliliğinden ve dolayısıyla farklı kürlenme sürelerinden ötürü tam bir kat atma süresi vermek mümkün değildir.
HT9000’i kendisi ile kaplama: HT9000 reçine ve/veya HT9000 tutkal/boşluk doldurucu karışımları kendi üzerlerinde kat atmak için veya her biri diğerinin üzerine halen nemli ve yapışken iken kat atmada kullanılabilir. Bu periyottan sonra, kat atma karışım rengi yeşilken (örneğin t ırnak batacak kadar yumuşak) devam edilebilir. Ürünler tırnak batamayacak kadar sertleştikten sonra yüzey yıkanmalı ve amin akıntıları yüzeyden çıkarılmalıdır ve iyice zımparalanmalıdır. Diğer ürünler ile kat atma: Yüzeyler 80-120 zımpara yapmaya uygun hale gelene kadar yeni kat atılmamalıdır ile.
UYGULAMA VE KULLANIM
Hazırlık GRP 80-120 zımpara.İnceltici No.7 ile temizleyin. Epoxy uygulamasından önce yüzeyin kuru olduğundan emin olun. Ahşap Epiglass HT9000 Standard uygulamasından en az bir ay önce işlenmiş olmalıdır. Aynı zamanda yeni preslenmiş malzemeler kalıplanırken ortaya çıkan maddelerin ortadan kaldırılması, silikon ve yağın temizlenmesi için öncelikle Süper Cleaner ile temizlenmelidir.
TAHTA Ahşabın nemi %12’nin altında olmalıdır. Daha yüksek nem değerlerinde Epiglass HT9000 Standard uygulaması öncesinde malzemenin kurumasına müsaade edilmelidir. 80-120 zımpara ile aşındırın. Yapıştırma için iyi bir birleşme sağlamak için 40-60 dereceli kağıt ile harelerin üzerini zımparalayın. İnceltici No.7 ile silin. Epoksi reçine yağlı gövde 
üzerinde yapısal işler için kullanılmamalıdır. Yağlı gövde üzerinde yapılacak daha ufak tamiratlar için yukarıda tavsiye edilen oranda aşındırın ve aseton uygulayın. Çözücünün buharlaşmasına müsaade edin. 
METAL Yüzeyde iyi bir fiziksel "anahtar” sağlamak için, parlak metali aşındırmak suretiyle kazıyarak yüzeydeki tüm artıkları temizleyin. İnceltici No.7 ile silin. Yüzey hazırlandıktan hemen sonra oksitlenmeyi önlemek için reçineyi uygulayın.
Alüminyum/Bronz/Kurşun için iyi birleşme reçine karışımının nemli veya kuru kağıt kullanımıyla yüzeyden kazınmasıyla sağlanır. Sert anotlanmış alüminyum alaşım temizlenmelidir.
Yöntem Yüzeye ince bir tabaka reçine karışımı uygulayın. Teknikler eldeki işin boyutuna bağlı olarak çeşitlilik gösterecektir. 
Epiglass Epoxy Reçine Kılavuzundan faydalanın. Elyaf sarma ve muhafaza etme için, ilk olarak astar katı sürün daha sonra diğer katları fırça veya rulo yardımıyla uygulayın. Yapıştırma için tutkal fırçası veya köşe dolgusu için de kullanılan spatula kullanılmalıdır. Dolgu ve Yüzey düzeltme uygulamaları için bir mala kullanın. Epiglass HT9000 Standard’ü ahşap yapıştırıcı olarak kullanılırken ve hatta ahşap emprenye edilirken %100 inceltilmiş reçine karışımının ahşaba nüfuz etmesini sağlamak faydalı olacaktır. Bu yapışmayı geliştirecektir. İnceltilmiş katmanlar bir önceki kat uygulanmadan önce tamamen 
kürlenmelidir. Epoksinin daha kolay nüfuz etmesi için sıcak hava üfleyicileri veya alternatif olarak saç kurutma makinesi kullanılmalıdır. Kap ömrü sıcaklık ve karışımın hacmi arttıkça azalır. UV ışınları zamanla epoksiye zarar verecektir bu yüzden tamamlanan işler daha sonra astarlanıp boyanmalı veya verniklenmelidir. Çoğu International astar boyası ve verniklerı Epiglass HT9000 ile uyumludur. Ürünler ve kullanımları ile ilgili daha geniş bilgi için International Bot Boyama Kılavuzuna başvurun.
Tavsiyeler Karıştırma Karışımın 4/1 oranında olması için devamlı ölçün. Epiglass Pompaları karışım oranının 4/1 olmasını sağlamak için bire birdir. İlk birkaç vuruşta hava gelebileceğinden oranlar düzensiz olabilir.. Karışımı kullanmadan önce pompa 
yardımıyla doğru hacmin sağlandığından emin olun (örn. tutarlı akış). Baz ve sertleştiriciyi bir kaba boşaltıp yaklaşık 2 dakika boyunca yavaşça karıştırın. Epiglass HT9000 Standard’i karıştırıken plastik (alternatif olarak metal) bir karıştırma
kabı kullanın. Epiglass karışımını uzun süreli kullanabilmek için ürünü rulo tepsisi gibi yayvan bir yere boşaltın.
ÖNEMLİ:
Aşırı ısınma riski dolayısıyla cam konteynır kullanmaktan kaçının. Epoxy reçine kürlenip duman çıkarmaya başlarsa, ürün açık havaya çıkartılmalıdır. Dumanı solumaktan kaçının. Seçilen her ek katkıyı istenen yoğunluk sağlanana kadar dikkatlice harmanlayın. Eklenecek malzemeler ve kullanımları konusunda daha detaylı bilgi için Epiglass Epoxy Reçine Kılavuzunu inceleyin. Belirtilen kap ömrü içerisinde kullanabileceğiniz kadar karıştırın.
İnceltici YTA061 Thinner No.7
Temizleme YTA061 Thinner No.7
Curing Toplam bakım süresi kullanılan sertleştiricinin türüne (hızlı, standart veya yavaş), hacim harışımı, karıştırma kabının sıcaklık derecesi ve şekline göre değişiklik göstermektedir. Bu veri sayfasında kaydedilen kaplar 100 gr reçine/sertleştirici baz alınarak hazırlanmıştır 23 ºC.
Bazı önemli noktalar 10°C’nin altında uygulamayın. Teak ve iroko gibi yağ bakımından doğal olarak zengin olan ahşapların boyanmasında Perfection teak ve Schooner gibi özel ürünler kullanılmalıdır. Kısmen nemli ve soğuk ortamlarda kürlenme sonrasında
Epiglass HT9000 Standard’in yüzeyinde kaygan bir sıvı (amine blush) oluşabilir. Kürlenmesi gerçekleşen Epiglass HT9000 Standard yüzeyinde vernikleme yada kat atma uygulamaları öncesinde mutlaka tüm kaygan sıvıların (amine blush)
temizlenmesi gerekmektedir. 3M Scotchbrite bez ve bol tatlı su yardımı ile yüzey tamamen temizlenmelidir. Kağıt peçete ile yüzeyi kurutun. Standart tek komponentli boyalar üzerinde uygulamayın. Ürün ısısı en az 10°C ve en fazla 35°C olmalıdır.
Dış hava sıcaklığı en az 10°C en fazla 35°C olmalıdır. Yüzey ısısı en az 10°C ve en yüksek 35°C olmalıdır.
Uygunluk/ Uygulama Yüzeyleri Epiglass HT9000 Standard, PVC ve polipropelen gibi termoplastikler dışında doğrudan hazırlanmış hemen hemen tüm 
malzemeleri yapıştırır. Tamamen kürlenmemiş GRP yüzeylerde kullanmayın. Değişik çalışma şartlarına uygun olarak hızlı ve yavaş sertleşiricileri de mevcuttur. Teknede bulunan yağlı ağaçlar üzerinde yapısal işler için kullanmayın.
Kat Sayısı Değişken
Kaplama (Teorik olarak) - Varies depending on usage.

TAŞIMA, MUHAFAZA VE GÜVENLİ KULLANIM BİLGİLERİ
Muhafaza GENEL BİLGİ:
Hava ve aşırı sıcağa maruz bırakmayınız.Tam raf ömrü için konteynerin iyice kapatıldığından ve sıcaklığın 5’C/41’F ile
35’C /95’F arasında olduğundan emin olunuz. Direkt güneş ışığından uzak tutunuz.
TAŞIMA:
Ürün taşıma ve muhafaza esnasında güvenli şekilde kapalı konteynırlarda tutulmalıdır.
Güvenlik GENEL:
Deri ve göz ile temasından kaçının. Epiglass HT9000 Standard deri reaksiyonlarına yol açabilir. Herzaman eldiven ve  koruyucu gözlük kullanarak teninizi koruyunuz. Her türlü deri temasında temas eden bölge suyla ve sabunla temizlenmelidir. Karıştırma ve uygulama alanlarında bir şey yemeyin, içmeyin ve sigara kullanmayın. Uygun solunum
koruyucu donanımlar kullanın. Sağlık ve Güvenlik Bilgisi için etikette, aynı zamanda Teknik Yardım Hattımızda da mevcut olan güvenlik kısmını okuyunuz.
ATIKLARIN TANZİMİ:
Tenekeleri ve boyaları suya atmayın veya dökmeyin, bu işlerin yapılması için sağlanmış özel yerleri kullanın. Atılmadan önce boyaların sertleşmesini beklemek en iyisi olacaktır.
Atıklar izin alınmaksızın belediye kanalizasyon yollarına atılamaz ve boşaltılamaz. Atıkların tanzimi yetkililerin tavsiyeleri ile düzenlenmek zorundadır.
TEKZİP Bu sayfada verilen bilgiler geniş kapsamlı bir bilgilendirme amaçlamamaktadır. Ürünün amacına uygunluğuyla ilgili yazılı araştırmayı okumadan bu ürünü kullanan her kişi kendi riskini kendisi yaratmaktadır ve ürünün performansıyla ilgili veya yanlış kullanımdan ortaya çıkan herhangi bir kayıp veya zararla (ihmalden kaynaklanan kişisel yaralanmalar ve ölüm) ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu sayfadaki bilgiler, devam eden ürün geliştirme politikamız ve deneyimler ışığında zaman zaman yapılacak değişikliklere tabidir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Epiglass HT9000 Standard  Epoksi Yapıştırıcı Reçine
Çok amaçlı Epoksi Reçine Sistemi, her türlü laminasyon, elyaf kaplama, emprenye, köşe dolgusu, yapıştırma ve yüzey düzeltme işlerinde güvenle kullanılabilir.
Epoksi reçineler ile sağlanan güçlülük ve dayanıklılığa ek olarak, bu eşsiz ve kullanımı kolay formül pek çok artı özellik sunmaktadır:
* Kokusuz olması ve hiç bir kimyasal çözücü kullanılmadığı için her yerde kullanabilirsiniz 
* Farklı ortamlara uyum sağlamak için geliştirilmiş kullanım özellikleri. 
* Kolay ıslatma ve karıştırma işlemini kolaylaştırmak için düşük viskosite. 
Avustralya ve Yani Zellanda’da otuz yıllık geçmişe sahip, profesyoneller ve DIY kullanıcıları için denenmiş ve test edilmiş çok amaçlı epoksi sistem. Epiglass
HT9000 Standart Sistemi,tekne inşada kullanımında Lloyd's Register tarafından sertifikalıdır.
ÜRÜN BİLGİSİ
Renk YAA900-Clear
Finiş Parlak
Özgül Ağırlık 1.11
Katı Madde Oranı 100%
Karışım oranı Hacim bakımından olarak 4:1
Ağırlıkça karışım oranı 4.75 : 1
Dönüştürücü/Kürleme Sıvısı YAA904 - Standart Kürlenme Aracı
Raf ömrü 2 yıl
VOC (arz edilen) 0 g/lt
Birim Ebatları 3,75 lt
KURUTMA VE KAPLAMA BİLGİSİ
Kurutma
15°C (59°F)  25°C (77°F)  35°C (95°F) 
Ambalaj açıkken uygulanabilme süresi-Pot süresi
50 dak. 30 dak. 20 dak.
Not: Pot Süresi sıcaklık ve karışım hacmi ile doğru orantılı olarak azalmaktadır. Zayıf Film İşlem Süreleri: 15°C - 4 s; 25°C - 2 s; 35°C - 1 s.
Kat atma
Yüzey Sıcaklığı
Not: Film oluşumlarının çeşitliliğinden ve dolayısıyla farklı kürlenme sürelerinden ötürü tam bir kat atma süresi vermek mümkün değildir.
HT9000’i kendisi ile kaplama: HT9000 reçine ve/veya HT9000 tutkal/boşluk doldurucu karışımları kendi üzerlerinde kat atmak için veya her biri diğerinin üzerine halen nemli ve yapışken iken kat atmada kullanılabilir. Bu periyottan sonra, kat atma karışım rengi yeşilken (örneğin t ırnak batacak kadar yumuşak) devam edilebilir. Ürünler tırnak batamayacak kadar sertleştikten sonra yüzey yıkanmalı ve amin akıntıları yüzeyden çıkarılmalıdır ve iyice zımparalanmalıdır. Diğer ürünler ile kat atma: Yüzeyler 80-120 zımpara yapmaya uygun hale gelene kadar yeni kat atılmamalıdır ile.
UYGULAMA VE KULLANIM
Hazırlık GRP 80-120 zımpara.İnceltici No.7 ile temizleyin. Epoxy uygulamasından önce yüzeyin kuru olduğundan emin olun. Ahşap Epiglass HT9000 Standard uygulamasından en az bir ay önce işlenmiş olmalıdır. Aynı zamanda yeni preslenmiş malzemeler kalıplanırken ortaya çıkan maddelerin ortadan kaldırılması, silikon ve yağın temizlenmesi için öncelikle Süper Cleaner ile temizlenmelidir.
TAHTA Ahşabın nemi %12’nin altında olmalıdır. Daha yüksek nem değerlerinde Epiglass HT9000 Standard uygulaması öncesinde malzemenin kurumasına müsaade edilmelidir. 80-120 zımpara ile aşındırın. Yapıştırma için iyi bir birleşme sağlamak için 40-60 dereceli kağıt ile harelerin üzerini zımparalayın. İnceltici No.7 ile silin. Epoksi reçine yağlı gövde 
üzerinde yapısal işler için kullanılmamalıdır. Yağlı gövde üzerinde yapılacak daha ufak tamiratlar için yukarıda tavsiye edilen oranda aşındırın ve aseton uygulayın. Çözücünün buharlaşmasına müsaade edin. 
METAL Yüzeyde iyi bir fiziksel "anahtar” sağlamak için, parlak metali aşındırmak suretiyle kazıyarak yüzeydeki tüm artıkları temizleyin. İnceltici No.7 ile silin. Yüzey hazırlandıktan hemen sonra oksitlenmeyi önlemek için reçineyi uygulayın.
Alüminyum/Bronz/Kurşun için iyi birleşme reçine karışımının nemli veya kuru kağıt kullanımıyla yüzeyden kazınmasıyla sağlanır. Sert anotlanmış alüminyum alaşım temizlenmelidir.
Yöntem Yüzeye ince bir tabaka reçine karışımı uygulayın. Teknikler eldeki işin boyutuna bağlı olarak çeşitlilik gösterecektir. 
Epiglass Epoxy Reçine Kılavuzundan faydalanın. Elyaf sarma ve muhafaza etme için, ilk olarak astar katı sürün daha sonra diğer katları fırça veya rulo yardımıyla uygulayın. Yapıştırma için tutkal fırçası veya köşe dolgusu için de kullanılan spatula kullanılmalıdır. Dolgu ve Yüzey düzeltme uygulamaları için bir mala kullanın. Epiglass HT9000 Standard’ü ahşap yapıştırıcı olarak kullanılırken ve hatta ahşap emprenye edilirken %100 inceltilmiş reçine karışımının ahşaba nüfuz etmesini sağlamak faydalı olacaktır. Bu yapışmayı geliştirecektir. İnceltilmiş katmanlar bir önceki kat uygulanmadan önce tamamen 
kürlenmelidir. Epoksinin daha kolay nüfuz etmesi için sıcak hava üfleyicileri veya alternatif olarak saç kurutma makinesi kullanılmalıdır. Kap ömrü sıcaklık ve karışımın hacmi arttıkça azalır. UV ışınları zamanla epoksiye zarar verecektir bu yüzden tamamlanan işler daha sonra astarlanıp boyanmalı veya verniklenmelidir. Çoğu International astar boyası ve verniklerı Epiglass HT9000 ile uyumludur. Ürünler ve kullanımları ile ilgili daha geniş bilgi için International Bot Boyama Kılavuzuna başvurun.
Tavsiyeler Karıştırma Karışımın 4/1 oranında olması için devamlı ölçün. Epiglass Pompaları karışım oranının 4/1 olmasını sağlamak için bire birdir. İlk birkaç vuruşta hava gelebileceğinden oranlar düzensiz olabilir.. Karışımı kullanmadan önce pompa 
yardımıyla doğru hacmin sağlandığından emin olun (örn. tutarlı akış). Baz ve sertleştiriciyi bir kaba boşaltıp yaklaşık 2 dakika boyunca yavaşça karıştırın. Epiglass HT9000 Standard’i karıştırıken plastik (alternatif olarak metal) bir karıştırma
kabı kullanın. Epiglass karışımını uzun süreli kullanabilmek için ürünü rulo tepsisi gibi yayvan bir yere boşaltın.
ÖNEMLİ:
Aşırı ısınma riski dolayısıyla cam konteynır kullanmaktan kaçının. Epoxy reçine kürlenip duman çıkarmaya başlarsa, ürün açık havaya çıkartılmalıdır. Dumanı solumaktan kaçının. Seçilen her ek katkıyı istenen yoğunluk sağlanana kadar dikkatlice harmanlayın. Eklenecek malzemeler ve kullanımları konusunda daha detaylı bilgi için Epiglass Epoxy Reçine Kılavuzunu inceleyin. Belirtilen kap ömrü içerisinde kullanabileceğiniz kadar karıştırın.
İnceltici YTA061 Thinner No.7
Temizleme YTA061 Thinner No.7
Curing Toplam bakım süresi kullanılan sertleştiricinin türüne (hızlı, standart veya yavaş), hacim harışımı, karıştırma kabının sıcaklık derecesi ve şekline göre değişiklik göstermektedir. Bu veri sayfasında kaydedilen kaplar 100 gr reçine/sertleştirici baz alınarak hazırlanmıştır 23 ºC.
Bazı önemli noktalar 10°C’nin altında uygulamayın. Teak ve iroko gibi yağ bakımından doğal olarak zengin olan ahşapların boyanmasında Perfection teak ve Schooner gibi özel ürünler kullanılmalıdır. Kısmen nemli ve soğuk ortamlarda kürlenme sonrasında
Epiglass HT9000 Standard’in yüzeyinde kaygan bir sıvı (amine blush) oluşabilir. Kürlenmesi gerçekleşen Epiglass HT9000 Standard yüzeyinde vernikleme yada kat atma uygulamaları öncesinde mutlaka tüm kaygan sıvıların (amine blush)
temizlenmesi gerekmektedir. 3M Scotchbrite bez ve bol tatlı su yardımı ile yüzey tamamen temizlenmelidir. Kağıt peçete ile yüzeyi kurutun. Standart tek komponentli boyalar üzerinde uygulamayın. Ürün ısısı en az 10°C ve en fazla 35°C olmalıdır.
Dış hava sıcaklığı en az 10°C en fazla 35°C olmalıdır. Yüzey ısısı en az 10°C ve en yüksek 35°C olmalıdır.
Uygunluk/ Uygulama Yüzeyleri Epiglass HT9000 Standard, PVC ve polipropelen gibi termoplastikler dışında doğrudan hazırlanmış hemen hemen tüm 
malzemeleri yapıştırır. Tamamen kürlenmemiş GRP yüzeylerde kullanmayın. Değişik çalışma şartlarına uygun olarak hızlı ve yavaş sertleşiricileri de mevcuttur. Teknede bulunan yağlı ağaçlar üzerinde yapısal işler için kullanmayın.
Kat Sayısı Değişken
Kaplama (Teorik olarak) - Varies depending on usage.

TAŞIMA, MUHAFAZA VE GÜVENLİ KULLANIM BİLGİLERİ
Muhafaza GENEL BİLGİ:
Hava ve aşırı sıcağa maruz bırakmayınız.Tam raf ömrü için konteynerin iyice kapatıldığından ve sıcaklığın 5’C/41’F ile
35’C /95’F arasında olduğundan emin olunuz. Direkt güneş ışığından uzak tutunuz.
TAŞIMA:
Ürün taşıma ve muhafaza esnasında güvenli şekilde kapalı konteynırlarda tutulmalıdır.
Güvenlik GENEL:
Deri ve göz ile temasından kaçının. Epiglass HT9000 Standard deri reaksiyonlarına yol açabilir. Herzaman eldiven ve  koruyucu gözlük kullanarak teninizi koruyunuz. Her türlü deri temasında temas eden bölge suyla ve sabunla temizlenmelidir. Karıştırma ve uygulama alanlarında bir şey yemeyin, içmeyin ve sigara kullanmayın. Uygun solunum
koruyucu donanımlar kullanın. Sağlık ve Güvenlik Bilgisi için etikette, aynı zamanda Teknik Yardım Hattımızda da mevcut olan güvenlik kısmını okuyunuz.
ATIKLARIN TANZİMİ:
Tenekeleri ve boyaları suya atmayın veya dökmeyin, bu işlerin yapılması için sağlanmış özel yerleri kullanın. Atılmadan önce boyaların sertleşmesini beklemek en iyisi olacaktır.
Atıklar izin alınmaksızın belediye kanalizasyon yollarına atılamaz ve boşaltılamaz. Atıkların tanzimi yetkililerin tavsiyeleri ile düzenlenmek zorundadır.
TEKZİP Bu sayfada verilen bilgiler geniş kapsamlı bir bilgilendirme amaçlamamaktadır. Ürünün amacına uygunluğuyla ilgili yazılı araştırmayı okumadan bu ürünü kullanan her kişi kendi riskini kendisi yaratmaktadır ve ürünün performansıyla ilgili veya yanlış kullanımdan ortaya çıkan herhangi bir kayıp veya zararla (ihmalden kaynaklanan kişisel yaralanmalar ve ölüm) ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu sayfadaki bilgiler, devam eden ürün geliştirme politikamız ve deneyimler ışığında zaman zaman yapılacak değişikliklere tabidir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Epiglass HT9000 Epoksi Reçine Set, 4 kg Ucuz Epiglass HT9000 Epoksi Reçine Set, 4 kg fiyatı, Epoksi Reçine Yapıştırıcı kullanıcı yorumları ve International marin ürünleri. Hemen sipariş ver! YAA900/AS-
Epiglass HT9000 Epoksi Reçine Set, 4 kg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.